Hoppedora

Avdeling for barn fra 3-6 år

Kontakt oss

Hoppedora

Hoppedora er storbarn-avdelingen vår, med 16 barn i alderen 3-6 år. Vi har et kompetent personale bestående av barnehagelærere, fagarbeidere og pedagogiske medarbeidere.

Navnet «Hoppedora» har vi fått fra skuta til Pippis pappa. På Hoppedora lever vi etter ordtaket «Det har vi aldri gjort før, så det klarer vi helt sikkert!». Vi har fokus på språk i det daglige og deler oss stadig inn i mindre grupper hvor vi kan leke og jobbe sammen. På avdelingen har vi et puterom hvor vi får brukt både kreativiteten og energien vår. Digitale ferdigheter tilegner vi oss blant annet på den kjempestore touchskjermen på veggen vår.

Vi elsker å være på tur og er flittige brukere av de flotte naturområdene rundt oss. I tillegg blir vi også godt kjent i nærmiljøet vårt ved å besøke lekeplasser, skoler og andre spennende steder bare en liten busstur unna. Mulighetene er mange! Gjennom hele året drar skolestarterne våre på treff med andre barnehager i nærheten og blir kjent med noen av de de skal begynne på skolen sammen med. På den måten blir overgangen fra barnehagen til skolen tryggere for barna.

Telefon daglig leder: 917 73 983

Terese Foynes

Stedfortreder

Rikke Klaveness Tuengen

Pedagogisk leder

Sandra Doornekamp

Barnehagelærer

Gintare Straigyte

Barne-og ungdomsarbeider

Anette Larsen

Pedagogisk medarbeider